Večnamenska pametna okrogla miza


Model: reg. Št. 200750060


Miza je konstruirana in prilagojena potrebam osebe, v povezavi z delom na računalniku, delom za pisalno mizo, delom pri risanju, delom na domu in različnimi hobiji v bivalni stanovanjski enoti.


Zaradi možnosti spreminjanja višin posameznih elementov in polic, nagibom delovne površine, obračanja okoli svoje osi, je miza uporabna za različne spremembe funkcionalnega stanja uporabnikov. Oblikovno je pripravljena tako, da jo je možno dograjevati z različnimi dodatki za vsakega posameznega uporabnika posebej.


Uporabnikom na vozičkih dovoljuje pristop do posameznih elementov, oziroma se elementi maksimalno približajo z vrtenjem (rotacijo) do uporabnika, ne da bi uporabnik na vozičku ali stolu, spreminjal položaj.


Optimalno sedenje za mizo po modelu z avtomatskim premikanjem v vse smeri, pomeni samostojna opravila ljudi z drugačnimi potrebami, ne da bi pri tem potrebovali pomoč drugih oseb.

insurance

01 Pametni dom - Ripitz

Odpira nove arhitekturne in razvojne horizonte, poglede in zamisli bivalnih kot tudi poslovnih objektov. 

Prijazno / Inovativno / Povezano / Urejeno

Nadaljuj z branjem

02 Inovativni pripomočki

Stojalo nastavljivo za stikala, stojalo na vozičku, ogledalo za skuterje, za invalidske vozičke in kolesa, garderobna omara...

Prijazno / Inovativno / Povezano / Urejeno

Nadaljuj z branjem

03 Mediji o nas

Pospešujejo in odpirajo nove razvojne ponudbene smeri, podjetniške in tržne priložnosti različnim organizacijam.

Prijazno / Inovativno / Povezano / Urejeno

Nadaljuj z branjem